Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana devine o spuma lucioasa. Mixam in continuare adaugand pe rand uleiul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si, putin cate putin, o incorporam in compozitia de albusuri amestecand cu o lingura de jos in sus.
Separat amestecam intr-un bol ingredientele pentru umplutura.
Pregatim(ungem cu putin ulei) formele pentru briose, adaugam cate o lingura din compozitie si cate o lingurita de umplutura, apoi punem din nou compozitie cat sa acoperim umplutura. Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 min.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult